EduFIF – Education for integration of foreigners

Çka ju duhet për të mësuar një gjuhë të re?

Fjalët themelore

1000

Fjalë

Komunikimi

355

Fjali

Qëllimet tuaja

33

Kapituj

Këtu i keni

7

Kategori

Pse DM? DM words (Fjalori me 1000 fjalë) është krijuar për të zgjidhur shumë çështje të emigracionit për qeveritë, kompanitë që merren me fuqinë punëtore të huaj dhe nevojat themelore në jetën e përditshme për të gjitha grupet e emigrantëve.   Çështjet e emigracionit Njerëzit përballen me sfida të ndryshme ... more

Ne mendojmë se mësimi i 1000 fjalëve dhe përpjekja për t'i përdorur ato në fjali të thjeshta mund të jetë shumë e dobishme për të kapërcyer frikën e komunikimit në një gjuhë të huaj në jetën e përditshme. DM words ka publikuar një fjalor shumë të veçantë kushtuar posaçërisht emigrantëve në të... more

Si të mësoni një gjuhë të re?

Njerëzit vazhdimisht përballen me sfida të ndryshme në çdo fushë të jetës, të mësuarit e një gjuhe të re është një nga ato. Në varësi të rrethanave, përcaktimi i metodave të duhura për të mësuar një gjuhë të re është shumë më kompleks se kaq sepse jo të gjitha kriteret dhe këshillat jan&eum... more

Zgjidhje për qeveritë dhe bizneset

Na kontaktoni

Statistikat


  • 30 Gjuhë
  • 870 Kombinime të gjuhëve
  • 35970 Kombinime të faqeve
  • 107910 Mundësi të reklamimit

ReklamëBiznesi juaj këtu